Hitelpont Hitelkiváltás 5,2% kamattal

Hitel, hitelkiváltás csak őszintén, jutalék nélkül!

Kedves Látogató!

Üdvözlöm a honlapomon!

Gondolom, Ön most épp gondban van és klikkelget a hirdetések között, keresi a megoldást problémájára.

Tudom nem könnyű egy egyszerű hirdetésből megállapítani, hogy valójában mit is kínálnak ott, mi rejtőzködik a sokszor túl szépen hangzó ajánlatok mögött vagy ötletes szlogenek mögé bújtatva. Én is tudok ilyet kitalálni, de ezzel nem fárasztanám!

Úgy érzem eljött a kora annak, hogy az embereket, cseppet sem szabad hülyének nézni, bár lehet, hogy csak én gondolom ezt, bízom benne, hogy nem! Sokszor emberi sorsok, családok túlélése a tét, főleg a mostani „változó” időben. Ezt komolyan szem előtt kell tartani! Ez számomra és a mögöttem álló csapatnak fontos, elsődleges tényező! Én egy személyben, hitel tanácsadással, hitel ügyintézéssel és az ezzel kapcsolatos ügymenettel foglalkozom, de munkatársa vagyok egy komoly csapatnak, aminek a hátterében komoly bankok állnak, ahol az ügyintézőkkel napi kapcsolatban állunk.

Cégünk, a Merényi és Társai Kft. ezeket a kapcsolatokat 2001. óta folyamatosan építi és lépést tart a mindenkori változásokkal, igényekkel. Elsődlegesen mindig az ügyfél érdeke számít, mivel az elégedett ügyfél hozza a következő ügyet, ügyfelet.

Kedves Látogató, esetleg leendő ügyfelem! Nézzen körül, de kérem, vegye figyelembe, hogy ez nem egy felcicomázott interaktív honlap, Ön sem a szórakozás reményében talált rám! Az Ön ügye számomra fontos, viszont az esetleges problémáján vagy elképzelése megvalósításában csak úgy tudok, tudunk segíteni, ha felhív és megossza velem a részleteket. Ahány ember, annyi fajta ügy, ezért ne ettől a honlaptól várja a megoldást, itt csupán bővebben fejtem ki, amit a hirdetésből nem láthat!

Ha felhív, emberi hozzáállásra talál és bízom benne, hogy a legtöbb ügyön tudok, tudunk érdemben segíteni. Nem szoktam, és nem merek kimondani olyat, hogy mindenkinek megoldjuk a problémáját, senkit nem hitegetek feleslegesen, hogy a végén rábeszélhessem akármire! Ha bárki jobb ajánlattal jön hozzám, mint amit én tudnék, akkor mindenképp azt ajánlom neki, hogy ott oldja meg a gondját, ez számomra nem kérdés!

Az ügyintézésem Önnek nem kerül pénzébe, mivel ezt a bankoktól kapom, akik szintén nem Önnek számolják fel! Alacsony kamattal számoló bankokkal dolgozunk, mert nem a jutalék nagysága miatt vagyunk velük szerződésben!

Kérem, ha megnyerte e pár sor és ettől nem oldódott meg az ügye, hívjon, és én kézséggel állok rendelkezésére, a kölcsönös bizalom jegyében

Gách Imre


Weblink Linkgyűjtemény, Linkek

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 2
Heti: 7
Havi: 50
Össz.: 23 417

Látogatottság növelés
Oldal: Kezdőlap
Hitelpont Hitelkiváltás 5,2% kamattal - © 2008 - 2020 - hitelpont.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »